Per segon any, Remenja’mmm convoca un concurs on es premiaran a aquells restaurants que duguin a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari. Aquest projecte està impulsat per les entitats Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i grup gsr.

Recordem que un terç del total de la producció alimentària mundial acaba llençant-se i per això cal un canvi de consciència de tots els agents que intervenen en el cicle alimentari.

Un cop més, aquest concurs consisteix a premiar l’establiment participant que dugui a terme millors iniciatives per a la prevenció del malbaratament i la bona gestió dels aliments. Us facilitem l’enllaç a les Bases del Premi per conèixer criteris i condicions.

Per poder participar en aquesta convocatòria cal fer una sol·licitud omplint un senzill formulari que podreu trobar a la pàgina web de www.remenjammm.cat, abans del dia 31 de març de 2019.

Si us vau presentar al Premi Remenja’mmm l’any passat, enguany podeu tornar a presentar les mateixes o noves iniciatives que feu per reduir el malbaratament alimentari.

La millor iniciativa serà premiada i reconeguda per les administracions i col·laboradors del projecte com la millor acció Remenja’mmm del 2019.

Sumeu-vos-hi i doneu a conèixer les vostres accions!

Quedem a la teva disposició per a qualsevol dubte.

 

Cordialment,

Equip Remenja’mmm