Single post

ALUMNI NEXT GENERATION Dilluns, 6 de maig de 10:00h a 18:00h

La Unió de Perruqueria i Estètica t’informa que el Centre de Formació en Perruqueria i Estètica Parc Estudi de Granollers, us convida a l’esdeveniment ALUMNI NEXT GENERATION que es durà a terme el pròxim dilluns 6 de maig de 10:00h a 18:00h.

L’objectiu de l’esdeveniment és celebrar la 1a edició de la Comunitat Alumni i commemorar el 40 aniversari del centre formant i educant el talent i la creativitat de les persones. Reuniran a professionals, proveïdors i estudiants de la imatge personal que enriqueixin la conversa i l’aprenentatge dels assistents, creant a la vegada, una xarxa de futurs clients en les seves marques, centres i empreses.

ALUMNI NEXT GENERATION pot ser una oportunitat valuosa per conèixer a professionals i proveïdors de la imatge personal i on podràs gaudir de les ponències sobre temes d’actualitat del sector, exposicions de productes i serveis, demostracions en directe en mans de professionals, actuacions artístiques de perruqueria i estètica i es donarà a conèixer propostes d’última tendència.

L’ENTRADA ÉS GRATUÏTA
APUNTA’T PER ASSISTIR A L’ESDEVENIMENT

 

INFORMACIÓ
Dia: 6 de maig
Hora: de 10:00h a 18:00h
Ubicació: C/ Ponent, 48 baixos, 08401, Granollers, Barcelona