Single post

Campanya de recollida de signatures IVA AL 10% JA!!

RECORDATORI

IVA AL 10% JA!!
Campanya de recollida de signatures

Benvolguts associats/des,

RECORDA: En el marc de les accions de protesta i reivindicació que està realitzant Alianza por la bajada del IVA al 10% a las peluquerías y estéticas, us fem arribar informació sobre la campanya de recollida de signatures que es vol iniciar durant aquests dies.

Aquesta campanya consistirà en la recollida de signatures a través del recolzament dels clients dels centres de bellesa, per fer pressió sobre el govern espanyol i acabar amb la injustícia que suposa tenir un IVA al 21% en un servei que es considera essencial, en un moment tant crític com l’actual en el que l’emergència sanitària posa en perill l’activitat de les pimes.

La logística d’aquesta campanya és molt important, pel que des del gremi us fem arribar:

  • Cartell de la campanya: El podeu imprimir i posar als vostres salons de manera visible. Podeu dinamitzar també les vostres xarxes socials per col·laborar amb la campanya, fent fotos als cartells penjats als vostres salons.
  • Document per a la recollida de signatures: S’han d’omplir totes les dades, i podeu imprimir tants documents com necessiteu.

IMPORTANT: Heu d’anar guardant tots els documents amb signatures que aneu emplenant i fer-nos arribar els documents en mà o per correu ordinari a: 

Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental
Av. Europa, 21
08401 Granollers
Barcelona

LA RECOLLIDA DE SIGNATURES FINALITZARÀ EL PROPER 21 DE DESEMBRE.

Gràcies a tots/es per la vostra ajuda i col·laboració!

 

Cartell Campanya

Document Signatures