Single post

COMUNICAT FEDCAT 14-10-2020

Bona tarda des de la FEDCAT als perruquers de Catalunya ,podem seguir de moment treballant ,sempre us hem explicat que els nostres serveis són de risc i que cal proteccions de tota mena ,tant per els clients com per el personal ,així és que poca broma .

Tarda trista per els nostres CENTRES DE ESTETICA, que el Procicat no ha acceptat de deixar-los oberts ,el tancament serà a partir de demà vespre i durant 15 dies ,el contacte és directe i el risc és massa gran ,són moments difícils ,tot això amb una baixada de producció que veníem aguantant se que és tremendo .

Aquesta tarda ens reunim amb fons directes de salut ,intentarem que i puguin haver ajudes al menys durant el tancament ,pro la realitat és que el COVID està avançant a marxes forçades i cal tenir molta cura ,per els perruquers que encara tenim permís per treballar ,compte amb les mascaretes ,salut només ha permès FFp2 ,ja us em explicat altres vegades que un centre infectat ens faria tancar a TOTS ,no deixem a la sort la nostra Salud i la nostra feina.

La FEDCAT continua treballant per el sector ! ,Dilluns dia 19 es farà entrega de papers a Hisenda per demanar la baixada del IVA ,els membres de les juntes de les associacions de Catalunya, faran entrega d’ aquests documents , des de aquí demanem abstenir-se de qualsevol manifestació ni reunió amb grups ,dons el contagi de un de nosaltres pot perjudicar a TOTS ,

PRUDENCIA sisplau per el bé de tots .