Single post

Descobreix els secrets dels rossos amb un curs gratuït! Dilluns, 13 de maig de 10.00h a 14.00h

Vols portar les teves habilitats de coloració al següent nivell i convertir-te en una experta en rossos deslumbrants? Aleshores, aquest missatge és per a tu!

 

Estem encantats d’anunciar-te que María Martínez, reconeguda tècnica d’Indola, estarà impartint un curs gratuït el pròxim 13 de maig on revelarà tots els secrets per aconseguir rossos perfectes i radiants.

Durant aquest curs intensiu, María compartirà els seus coneixements especialitzats sobre tècniques de coloració, tendències actuals en rossos i els productes més innovadors d’Indola per aconseguir resultats espectaculars. Des dels tons més càlids fins als platí més atrevits, aprendràs tot el que necessites saber per satisfer les necessitats dels teus clients i destacar en el teu saló.

A més, aquest curs és una oportunitat única per connectar amb altres professionals del sector, intercanviar experiències i ampliar la teva xarxa de contactes.

No et perdis aquesta oportunitat de perfeccionar les teves habilitats i d’elevar la teva carrera professional! El cupo és limitat, així que assegura’t el teu lloc avui mateix.

 

Per confirmar la teva assistència, si us plau, fes la teva inscripció a través del següent enllaç:

IMPORTANT

🗓️ Dilluns, 13 de maig
⏰ De 10.00h a 14.00h
📍 Seu UPE – Av. Europa, 21 de Granollers ⁣