Single post

Èxit de la Màster Class amb Alexander Kiryliuk

El passat dilluns va visitar la seu de la Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental Alexander Kiryliuk, director de l’equip creatiu de SK STYLE BARCELONA i guanyador dels PREMIS FIGARO 2020 i AIPP AWARDS 2020.

La Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental, juntament amb el Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i Maresme van convidar a tots els seus associats a una Master Class gratuïta, en la que Kiryliuk va presentar les seves noves creacions per diferents textures i cabelleres, mostrant un increïble joc entre diverses tècniques de coloració i tallats personalitzats, recollits de núvia, pentinats de festa i els looks d’avantguarda.

 

 

Els assistents van poder veure i aprendre a través de la seva col·lecció guanyadora del premi «Millor col·lecció comercial femenina – Premis Figaro 2020» anomenada Too Funky. Aquesta col·lecció està inspirada en la moda dels anys 80 i recrea la vitalitat d’aquesta dècada amb colors i tallats cridaners, permetent que la personalitat emergeixi i prevalgui amb la barreja de textures i tonalitats.

L’Alexander va mostrar tots els seus secrets, en una jornada molt participativa en la que també va compartir aspectes de la gestió de la seva empresa com a professional de la perruqueria.

Alexander Kiryliuk, conegut també com Sasha i oriünd de Bielorússia, resideix a Barcelona des de 2008. S’ha convertit en un dels estilistes més aplaudits tant dins com fora de les nostres fronteres gràcies a la seva passió per la perruqueria i la bellesa, el seu do de gents, el seu carisma i la constància en el seu treball.

A l’atelier van assistir 80 perruquers/es de les comarques del Vallès Oriental i  el Maresme, sent aquest l’esdeveniment que tanca l’any de les activitats d’ambdós gremis.