Single post

FEDCAT reivindica a Madrid la baixada de l’IVA al 10%

Benvolguts associats/des,

El passat diumenge 13 de juny, representants del nostre gremi van estar presents en la manifestació celebrada a Madrid per a reclamar la baixada de l’IVA al 10%. Acompanyats de molts altres professionals vinguts d’arreu d’Espanya, van exigir aquesta reducció mitjançant un projecte de llei.

Durant la reivindicació es va fer patent que el sector segueix esperant l’aprovació d’aquesta petició, destacant que d’ella depèn la supervivència de molts negocis del sector.

La manifestació es va iniciar al Paseo del Prado fins el Congrés dels Diputats, on es va llegir un manifest davant d’aproximadament 5000 persones. Tot seguit, presidents i representants de les associacions es van reunir per exposar els diferents punts de vista i propostes per presentar el dia següent en les reunions previstes amb els diputats. Després de la reunió, es va signar el manifest.

Ahir dilluns 14 de juny, es van portar a terme diverses reunions amb els representants dels partits polítics al Congrés del Diputats. Durant les reunions es va demanar el vot per les esmenes que es presentaran properament al Congrés i es va parlar d’altres necessitats i problemàtiques del sector com és la seva regulació o l’intrusisme laboral.