KIT DIGITAL

El 2 de setembre es va obrir el procés de sol·licituds del KIT DIGITAL, programa d’ajuts econòmics per a la digitalització bàsica de les petites empreses, microempreses i les persones autònomes, per les empreses del segment d’entre 3 i fins a menys de 10 treballadors.

L’import per empreses de 3 a menys de 10 treballadors és de 6.000 €, que es poden utilitzar per l’adquisició de serveis de pàgina web, botiga online, xarxes socials, CRM, ERP, gestió de processos, ciberseguretat, factura electrònica etc. a través dels agents digitalitzadors.

Si esteu en el segment d’empreses de menys de 3 a menys de 10 treballadors i voleu sol·licitar l’ajut, des de PIMEC ens ofereixen la possibilitat de fer la gestió de manera gratuïta per tots els nostres associats/agremiats.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre la convocatòria així com l’explicació dels passos a seguir: www.kitdigital.net/properes-convocatories

En el cas que tingueu qualsevol consulta al respecte ens podeu contactar a través del correu electrònic pimec@kitdigital.net.