Single post

LA NOSTRA SITUCIÓ ACTUAL

Bon dia,

Abans de res, desitjar-los que tant vostè com els seus afins es trobin bé.

El motiu de la present és per a explicar-los que davant l’extraordinària situació que estem vivint, ens veiem en la necessitat de sol·licitar-los una condonació de la quota del lloguer del mes d’Abril.

Com bé saben, segons el Decret del 14 de Març, els salons de perruqueria i centres de bellesa vam haver de tancar per causes de força major i en definitiva per a protegir als nostres treballadors i la propagació del virus, la qual cosa significa que des d’aquest mateix dia, no hem tingut ingressos en l’empresa.

Afegir-los, que abans de prendre la decisió de fer-los aquesta sol·licitud, hem procedit a realitzar un ERTE, per al 100% de la plantilla (o un cessament d’activitat i està tramitant la prestació per autònom).

La nostra intenció és continuar una vegada acabi tota aquesta dura situació, i estem mirant de buscar totes les solucions possibles perquè l’empresa pugui garantir la seva continuïtat.

Com a inquilí en aquest moment no podem fer front a aquesta despesa, se’ns fa francament impossible.

Entenem que sol·licitar-los que renunciïn a uns ingressos legítims, és com a poc atrevit, però donades les circumstàncies, i a causa de la voluntat de voler continuar com a inquilins molts anys més, no podem fer una altra cosa.

A la fi d’aquest mes, hem de fer front a la seguretat Social del mes de Febrer, i a les nòmines de l’1 al 14 de Març del present mes, entre molts altres conceptes.

Els prego encaridament, es plantegin aquesta opció, amb l’objectiu que puguem seguir amb la nostra activitat, i puguem continuar pagant el nostre lloguer molts anys més.

De debò que escric aquestes línies, en contra total dels meus principis, però en aquests moments no tinc una altra opció, sinó vull veure’m obligat a tancar l’empresa, a curt termini.

A l’espera de les seves notícies, reiterar-me en el desig que es trobin bé.

 

FEDCAT