Single post

MANIFEST FEDCAT – BAIXA DE L’IVA DEL 21% AL 10%

Benvolguts companys i companyes:

Com sabeu, des del sector de la imatge, la patronal, les associacions i diversos grups en xarxes socials, portem treballant des de 2012 en el que és un dels nostres principals objectius, la baixada de l’IVA del 21% al 10% inicial.

En aquests anys no hem cessat en l’obstinació d’intentar aconseguir-ho mitjançant desenes de concentracions, recollides de signatures, campanyes, tràmits administratius, reunions en l’àmbit local, estatal i autonòmic amb pràcticament la totalitat de partits polítics tant amb responsabilitats de govern com d’oposició i donant suport una altra sèrie d’iniciatives.

Tot això ha estat possible pels centenars de companys i companyes que han dedicat molt temps a aquest fi, gràcies entre altres coses, a l’impuls, a l’alè i a la difusió que des de tots els racons d’Espanya salons i professionals heu estat fent arribar.

Doncs bé, tot això no ha estat en va. El camí no ha estat fàcil i les circumstàncies, com les actuals, ens ho posen encara més difícil. No obstant això, ens trobem en un moment crucial en què estem en el punt més proper fins al moment d’apropar-nos a aconseguir-ho després de travessar pels diferents tràmits legals i parlamentaris amb la presentació de les diferents mocions. Per això, volem fer una crida perquè tots i totes els que conformem el sector de la Imatge, fem un esforç per estar el proper 13 de juny a Madrid

Us necessitem a tots i a totes, hem d’estar presents i fer-nos sentir més fort que mai a les portes del mateix Congrés dels Diputats. És temps d’aparcar diferències, unificar veus i interessos i apropar distàncies des de tot el país per confluir en un mateix punt i per un mateix objectiu. Que per intentar-ho amb més rellevància i presència que mai que no quedi, per nosaltres, pels nostres negocis, pels nostres treballadors i treballadores i famílies, T’esperem!

 

convoquen:

Patronals, associacions, federacions