Single post

PIMEC facilita la transformació tecnològica de les pimes a la fira Advanced Factories

L’entitat, que organitza visites guiades durant l’esdeveniment, fa una aposta per la indústria 4.0 com a element de competitivitat de les empreses Barcelona, 2 de març de 2020. PIMEC seguirà facilitant la transformació tecnològica de les pimes en el marc de l’Advanced Factories, la trobada anual dels líders industrials, que se celebra del 3 al 5 de març. L’entitat, que és partner institucional de la fira, presentarà les solucions que permeten a les empreses transformar-se tecnològicament per ser competitives en un entorn de canvis socials, econòmics i tecnològics, com el programa ProAcció per a la diagnosi i implementació 4.0, del qual PIMEC n’és agent acreditat. L’Advanced Factories reuneix les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0. Per això, PIMEC facilita a totes les empreses associades passis gratuïts i organitzarà diverses visites guiades durant l’esdeveniment perquè els visitants puguin conèixer de forma personalitzada les diferents tecnologies d’expositors destacats. Paral·lelament, es celebrarà la 4a edició de l’Industry 4.0 Congress amb l’objectiu de donar les claus per a implementar nous models de negoci i aprofundir en les tendències tecnològiques més capdavanteres entorn a la Indústria Avançada. En aquesta edició, participaran 28 empreses associades a PIMEC:

AIS VISION SYSTEMS, S.L. APLICACIONS ELECTRIQUES, S.A. ASORCAD ENGINEERING, S.L. AXELENT SPAIN, S.A.U. BCN VISION, S.L. BOOT & WORK CORP, S.L. CYDESA CT AUTOMATISMOS Y PROCESOS ECELENI, S.L. ENDEPRO SOFTWARE, S.L. ESTUDIO BAY, S.L.U. GENERAL DE MOTORES DE SABADELL HEXAGON METROLOGY, S.A. INFRANOR SPAIN, S.L.U. INGENIEURGEMEINSHAFT FUER MESSTECHNIK ELECTRONIC, S.L. ITEMSA PRODUCTIVIDAD, S.L. MESLIDER GESTIÓN DE OPERACIONES, S.L. MICOS IBERIA MONOLITIC, S.A.

Nota de premsa Departament de Comunicació

premsa@pimec.org 93.496.45.11

MURRELEKTRONIK SPAIN, S.L.U. PILZ INDUSTRIEELEKTRONIK, S.L. SCHUNK INTEC, S.L.U. SERVICIO INDUSTRIAL DE ELECTRÓNICA, S.A. SMD 3D PANTUR, S.L. SUMCAB SPECIALCABLE GROUP TECNICAS ELECTRONICAS Y COMPONENTES, S.A. WEIDMÜLLER, S.A. WORLD TOOLING SOLUTIONS, S.L.