Single post

PROGRAMA MICROSOFT EXCEL

Microsoft Excel és un programa ofimàtic bàsic en infinitat d’oficines, independentment quin sigui el teu camp d’acció. De fet, es considera un requisit indispensable per a optar a nombroses vacants de treball.

Aquesta eina ens permet calcular, escriure, emmagatzemar, organitzar,… informació tant numèrica com de text. Un gran avantatge del seu ús és la possibilitat d’interconnectar cel·les sobre la base de funcions o fórmules, la qual cosa agilitza enormement el treball. Forma’t i aprèn tot sobre aquesta eina indispensable en qualsevol àmbit!

Si no coneixeu el vostre nivell, un cop realitzada la inscripció, se us farà una prova de nivell que us indicarà quin és el nivell més adient per a tu.

4 NIVELLS DISPONIBLES:

EXCEL BÀSIC
Introducció a l’Excel. S’explica el necessari per a crear llibres i fulls de càlcul, desplaçar-se i introduir dades en les fulles, formats bàsics i impressió.
Més informació

 

EXCEL INTERMEDI
Veurem funcions intermèdies i aspectes relatius a l’edició de fulles i al format de les cel·les. També coneixerem la relació d’Excel i Internet per a col·locar les dades d’un full de càlcul en una pàgina web, així com matrius i referències externes.
Més informació

 

EXCEL AVANÇAT
Es descriuen funcions avançades i com crear documents complexos igual que  manejar i obtenir informació aplicant diferents eines i funcions, com a  llibres compartits, plantilles i vistes.
Més informació

 

EXCEL PROFESSIONAL
Aprendreu a crear taules i gràfics dinàmics, fer servir eines d’anàlisi, conèixer l’ús de les macros, aprendre a utilitzar el llenguatge XML en llibres d’Excel, treballar amb formularis i utilitzar les funcions més útils d’aquest full de càlcul.
Més informació

 

Carles Prades i Valls
Llicenciat en Psicologia, amb una experiència professional de més de 30 anys com formador d’ofimàtica en centres de formació i In complany, en formació Contínua i Certificats de Professionalitat per diferents sectors i col·lectius.
Més informació