Single post

30/4/2024 – Signatura del Conveni Col·lectiu de Treball per al Sector de Perruqueries, Centres d’Estètica i Bellesa de Catalunya

Barcelona, 30 maig 2024

 

Des de FEDCAT, ens complau anunciar la recent signatura del Conveni Col·lectiu de Treball per al sector de Perruqueries, Centres d’Estètica i Bellesa de Catalunya. Aquest important assoliment és el resultat d’un esforç conjunt i reforça el nostre compromís amb la millora de les condicions laborals i el benestar de tots els treballadors i treballadores del sector.

Volem felicitar a tot el col·lectiu per aquest assoliment i agrair l’esforç i la dedicació dels qui han participat en les negociacions i en l’elaboració del conveni. La signatura d’aquest acord és un pas significatiu cap a l’estabilitat i el progrés de la nostra indústria.

Una vegada que el conveni sigui publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), ens assegurarem de compartir-lo amb tots vostès perquè tinguin accés a la informació detallada. Els recomanem estar atents a les nostres comunicacions per a obtenir més detalls sobre com aquest conveni impactarà en el seu lloc de treball i en les seves condicions laborals.

És important destacar que aquest nou conveni col·lectiu inclou, per primera vegada, a tots els sectors relacionats, com a barberia, estètica, perruqueria i micropigmentació. Això mostra un avanç important en la inclusió i representa un pas endavant per a aconseguir un enfocament més ampli i equitatiu en la nostra indústria.

Estem segurs que aquest conveni servirà per a millorar el sector i contribuirà a establir un entorn de treball més just i equilibrat per a tots. Continuarem treballant per a garantir que es compleixin les disposicions acordades i per a donar suport al creixement i el desenvolupament de la nostra comunitat.

Gràcies a tots pel seu compromís i dedicació. Junts, estem construint un futur millor per al sector de la perruqueria, l’estètica i la bellesa a Catalunya.